Masjid UPM tempat pertama kategori masjid dalam Pertandingan Perbandaran Bersih dan Indah MPSJ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SUBANG JAYA - Masjid Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih tempat pertama kategori Rumah Ibadah Islam/Masjid dalam pertandingan Perbandaran Bersih dan Indah anjuran Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) 2011.