Pelajar UPM anjur seminar antarabangsa kendalikan penyelidikan tesis lebih berkesan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG – Kumpulan pelajar Sekolah Pengajian Siswazah, Universiti Putra Malaysia yang dikenali dengan nama Peer Support Group (PSG) menganjurkan seminar antarabangsa bertajuk ‘Managing the Research Journey’ bagi mendedahkan kepada pelajar siswazah kaedah berkesan untuk mengendalikan penyelidikan mereka.