Tuanku Canselor rasmi Pusat Pendidikan Perhutanan UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
PUCHONG, 21 Mac - Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan merasmikan Pusat Pendidikan Perhutanan Sultan Idris Shah UPM atau Sultan Idris Shah Forestry Education Centre (SISFEC), di Hutan Simpan Ayer Hitam Puchong di sini.