Penyelidik UPM Dapat Pingat Emas Anugerah Inovasi Nuklear Malaysia 2008 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
BANGI, 31 Julai – Tiga Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mendapat tiga pingat di Anugerah Inovasi Nuklear Malaysia 2008 pada Hari Inovasi Agensi Nuklear baru-baru ini.