Badi kahwin ikut negeri. - Berita Harian, Jami'ah Shukri
ROHANI dan Aziz, pasangan kekasih sama cantik dan sama padan. Keserasian mereka memang terserlah dan sesiapa yang melihat,tidak dapat tidak pasti berasa kagum atau cemburu melihat mereka.Selepas bercinta hampir empat tahun,Aziz yang berasal dari Pahang mengambil keputusan untuk berkahwin dan suatu hari membawa Rohani bertemu kedua ibu bapanya.