Bangunkan potensi siswa. - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha
SELAMA enam hari berkampung di Kem pusat Latihan Khidmat Negara (PLKN) sintok, kedah, baru-baru ini, lebih 10 ceramah agama dan motivasi diikuti peserta Program Perkhemahan Nasional Skim Anugerah Kecemerlangan Pelajar Miskin/Anak Yatim Nasional (SANTUN).