Bakal graduan UPM perlu manfaatkan kehidupan kampus untuk bina kreativiti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
Bakal graduan UPM perlu manfaatkan kehidupan kampus untuk bina kreativiti