UPM Terima Geran RM 428 Ribu Daripada INSKEN - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
PUTRAJAYA, 29 Julai –Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Pusat Pengembangan Keusahawan dan Pemajuan Professional (APEEC) dilantik sebagai penyelaras bagi penyelidikan penyertaan siswazah lepasan institut pengajian tinggi (IPT) dalam kerjaya keusahawan.