Empat atlet Sukan SEA FSKTM dirai - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG, 29 Dis – Empat atlet negara yang merupakan pelajar Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM) Universiti Putra Malaysia (UPM) diraikan dalam majlis penghargaan kerana kecemerlangan pada Sukan SEA 2011 Indonesia bulan lalu.