UPM lancar kempen kesedaran Bandar Biomas Serdang. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 5 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalankan Kempen Kesedaran Bandar Biomas Serdang untuk masyarakat Serdang di Auditorium Kejuruteraan, Fakulti Kejuruteraan UPM.