UPM JOHAN FESTIVAL ZAPIN MAKUM 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2011)
SERDANG, 24 Dis – Kelab Senitari ADIMASTULI, Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai kali ketiga berturut-turut pertandingan Festival Zapin Majlis Kebudayaan Universiti-universiti Malaysia (MAKUM) di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), UPM baru-baru ini.