Puncak Niaga derma RM50,000 dana Tabung Wakaf Ilmu UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG, 21 Jan – Tabung Wakaf Ilmu Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat dana pertamanya sebanyak RM50,000 daripada Puncak Niaga Sdn. Bhd pada program Sehari Bersama Tan Sri Rozali baru-baru ini.