PRPI Bukti Kemampuan Penyelidikan UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 4 Ogos – Seramai 57 pemenang mendapat 69 pingat emas pada Pameran Rekacipta, Penyelidikan dan Inovasi (PRPI 2008) di Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Universiti Putra Malaysia (UPM) 31 Julai lalu.