Program GE lahir usahawan siswazah berimpak tinggi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG, 19 Jan 2012 – Universiti Putra Malaysia (UPM) bakal melahirkan 16 usahawan siswazah berimpak tinggi menerusi Program Keusahawanan Siswazah (GE) dengan kerjasama Perbadanan Pembangunan Teknologi Malaysia (MTDC).