UPM tingkat kualiti penyelidikan sains dan teknologi makanan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 19 Jan – Fakulti Sains Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan meningkatkan kualiti penyelidikan dalam bidang sains dan teknologi makanan dengan kerjasama syarikat Det Norske Veritas Sdn. Bhd. (DNV).