ASPer anjur pertandingan masakan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
UPM, 27 Jan – Pusat Asasi Sains Pertanian (ASPer) telah menganjurkan program Asasi Grandmaster Chef yang merupakan aktiviti team building berbentuk pertandingan masakan dan latihan amali untuk staf dan pelajarnya.