Pakar UPM kaji lanskap dan alam sekitar Putrajaya - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
PUTRAJAYA, 26 Jan – Fakulti Rekabentuk dan Seni Bina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan kerjasama pintar kepakaran dalam penyelidikan landskap dan alam sekitar di Putrajaya dalam bidang berteraskan pembangunan mampan dan teknologi hijau.