UPM raih 6 emas MTE 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
PUTRAJAYA, 18 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat pengiktirafan di peringkat kebangsaan apabila meraih 6 pingat emas, 8 perak dan 14 gangsa di pameran Malaysia Technology Expo (MTE) 2012.