Veterinar UPM Makmal Pertama IPTA dapat Akreditasi SAMM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 4 Ogos – Unit Perkhidmatan Makmal Veterinar Fakulti Perubatan Veterinar Universiti Putra Malaysia (UPM) merupakan fakulti pertama di Malaysia yang mendapat sijil akreditasi Skim Akreditasi Makmal Malaysia (SAMM) berdasarkan standard MS ISO/IEC MS 17025:2005 daripada Jabatan Standard Malaysia.