Graduan pertanian UPM pemimpin isu sektor pertanian negara masa depan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG, 21 Feb - Pertumbuhan industri pertanian di Malaysia memerlukan graduan pertanian yang berkualiti bagi memimpin isu-isu mengenai sektor pertanian kepada generasi masa depan.