1,351 guru pelajar baharu daftar PJJ UPM-KPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG, 18 Feb – Seramai 1,351 pelajar baharu Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam kalangan guru telah mendaftar sebagai pelajar Bacelor Pendidikan, (Pendidikan Sekolah Rendah) dengan kepujian, Mod Pendidikan Jarak Jauh (PJJ) di bawah program pensiswazahan guru UPM-Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) di sini.