UPM juara Pertandingan Simulasi Perniagaan IPTA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 23 Feb – Enam pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih hadiah wang tunai RM10,000 apabila memenangi tempat pertama Pertandingan Simulasi Perniagaan Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA).