Berita Harian Dan Utusan Malaysia Dominasi Anugerah Media UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
KUALA LUMPUR, 16 Ogos – Berita Harian dan Utusan Malaysia mendominasi Anugerah Media Universiti Putra Malaysia (UPM) 2007/2008 yang diadakan di Le Meridian Hotel Kuala Lumpur baru-baru ini.