Lot Pameran UPM Jadi Tumpuan Kenamaan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 18 Ogos – Lot pameran Universiti Putra Malaysia (UPM) di Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agro Pelancongan Malaysia (MAHA) 2008 telah menjadi tarikan tetamu kehormat dan kenamaan.