Pensyarah UPM menang Gen-2 - Berita Harian (2004)
Pensyarah Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohd Hanif Yaacob, yang hanya berbelanja RM200 di Alamanda Putrajaya, memenangi hadiah utama peraduan yang menawarkan kereta Proton Gen-2 bernilai RM70,000.