BPR Tahan Lima Individu - Utusan Malaysia, Sharilfuddin Saari (2008)
Badan Pencegah Rasuah (BPR) menahan lima individu termasuk seorang anggota polis dan dua kakitangan awam keran disyaki meneriam suapan antara RM1,00 dan RM2,000 pada kelmarin dan semalam.