UPM garis 12 inisiatif jadi pusat kecemerlangan - Berita Harian, Norzilawati Abd Halim (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menggariskan 12 inisiatif bagi menjadikanya sebagai Pusat Kecemerlangan Pendidikan Pertanian, kata Naib Canselornya, Prof. Datuk Mohd Zohadie Bardaie.