UPM Johan Pidato Kemerdekaan IPT - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 26 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berjaya mengungguli dua pertandingan utama pidato Bahasa Melayu antara Institusi-institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang berlangsung baru-baru ini.