Pencirian Pokok Poligon - Peng, Yee Hock (1990)
Kertas ini memberikan satu pencirian pokok poligon tertentu yang sama dengan pencirian pokok gon-n yang diberi oleh Chao dan Li dalam Archiv Math. 45 (1985) 180-185.