Mencari momen memusat mutlak ketiga. - Mohd. Nor, Abu Hassan Shaari; Maarof, Fauziah (1990)
Kertas ini mengemukakan satu cara mencari momen memusat mutlak ketiga bagi pembolehubah rawak khi-kuasadua. Aturcara SAS (1988) iaitu PROBCHI digunakan bagi menyelesaikan pengamiran berangka. Kegunaannya dalam membina batas yang tepat ke atas ralat penghampiran dalam Teorem Had Memusat diberikan.