Penyelesaian persamaan laplace dua dimensi menggunakan kaedah kamiran sempadan. - Taib, Bachok (1998)
Persamaan Laplace dua dimensi diselesaikan secara berangka menggunakan kaedah kamiran sempadan. Unsur linear dan unsur kuadratik digunakan untuk membandingkan kejituan penyelesaian ke atas dua masalah.