Nasyid UPM Juara Peringkat IPT - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
KANGAR, 29 Ogos – Kumpulan Nasyid Nahwan Nur di bawah naungan Unit Seni Budaya dan Kreatif, Bahagian Hal Ehwal Pelajar Universiti Putra Malaysia telah mempertahankan kejuaraan kali ketiga berturut-turut pada Festival Nasyid Kemerdekaan Institut Pengajian Tinggi Kebangsaan 2008/1429H kali kelima.