UPM – Mitsubishi Corporation aktif pulihara hutan 2 dekad - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KUALA LUMPUR – Lebih dua dekad, kerjasama antara institusi pengajian tinggi Malaysia, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan gergasi automotif dunia, Mitsubishi Corporation ke arah aktiviti-aktiviti penyelidikan bagi memulihara ekosistem hutan hujan tropika dan perubahan cuaca global.