Tuanku Canselor Mahu Graduan UPM Jadi Rebutan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 15 Okt – Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah bercita-cita melihat graduan UPM menjadi rebutan pasaran disebabkan kualiti pembelajarannya.