Pupuk kefahaman sejarah kepada pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 16 Okt – Minat dan kefahaman mengenai sejarah Malaysia harus dipupuk terhadap pelajar bagi mengelakkan kekeliruan tafsiran pada masa akan datang.