Manfaat ilmu untuk kebaikan masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 17 Okt – Pro Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Tan Sri Rozali Ismail menyeru semua graduan dapat memanfaatkan ilmu yang diperoleh di universiti untuk berkhidmat kepada masyarakat.