Kompleks Fakulti Perubatan Veterinar Dirasmikan – Miliki Hospital Termoden Asia Tenggara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 1 NOV – Kompleks Fakulti Perubatan Veterinar yang menempatkan Hospital Veterinar Universiti (UVH) Universiti Putra Malaysia (UPM), iaitu hospital veterinar baru yang pertama di Malaysia dan memiliki kemudahan moden tercanggih di Asia Tenggara dirasmikan hari ini.