Kolagen kulit ikan tilapia untuk kosmetik dan kesihatan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
MEMILIKI kulit wajah cantik dan bentuk badan yang menarik sudah menjadi lumrah bagi setiap manusia terutamanya wanita. Ini kerana kecantikan akan memberikan lebih keyakinan kepada seseorang apatah lagi jika seorang itu berkerjaya.