Graduan perlu contohi kegemilangan sarjana silam - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 18 Okt – Graduan perlu mencontohi kegemilangan sarjana silam yang sentiasa menggunakan ilmu pengetahuan dan keupayaannya dalam sesuatu bidang untuk membongkar rahsia di sebalik sesuatu kejadiaan.