UPM Juara Robogamez 2008 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
KAJANG, 8 September – Kejuaraan Quarter Pounder Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam pertandingan Robogamez membuktikan bahawa hasil ciptaan pelajar UPM setaraf antarabangsa sekiranya dikomersilkan dengan baik.