Titah Ucapan D.Y.M.M Tuanku Canselor Sempena Majlis Konvokesyen Ke-35 UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera