UPM Juara Liga Hoki Masum 2008 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
BANGI, 2 September – Pasukan hoki Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Kejohanan Liga Hoki Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM).