UPM sedia hentikan operasi kampus jika H1N1 menular. - Berita Harian , Norliza abdullah
UNIVERSITI Putra Malaysia(UPM)tidak menolak kemungkinan menghentikan semua operasi kampus dan mengarahkan pelajar pulang jika wabak selesema babi atau influenza A(H1N1)sekali lagi menular di universiti itu.