10,000 usahawan pekebun kecil. - Harian Metro,
KEMENTERIAN Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah menjangkakan seramai 10,000 usahawan bakal diwujudkan daripada kalangan pekebun kecil di seluruh negara menjelang akhir 2010.