Berbakti pada tanah. - Harian Metro, Syarifah Dayana Syed Bakri
SERDANG: Jika kebanyakan pelajar memilih bidang korporat selepas tamat pengajian, graduan ini lebih berminat berpanas dan bergelumang dengan kekotoran kerana percaya ia lebih mendatangkan kepuasan.