Tun Abdullah dianugerah ijazah kehormat UPM. - Berita Harian
SERDANG: Bekas Perdana Menteri,Tun Abdullah Ahmad Badawi akan dianugerahkan Ijazah Kehormat Doktor Pembangunan Pertanian sempena Konvokesyen ke-33 Universiti Putra Malaysia (UPM),sabtu ini.