MCA bekerjasama dengan warga UPM bantu komuniti. - Sinar Harian,
SERDANG - Seramai 100 penduduk sekitar Seri Kembangan menyertai Program Saringan yang dianjurkan Jabatan Sains Bio-perubatan,Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan,Universiti Putra Malaysia(UPM).