PM diberi penjelasan isu bahasa Inggeris - Berita Harian, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) sudah menghantar surat penjelasan berhubung isu penggunaan bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantar universiti itu kepada Perdana Menteri, Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Pengajian Tinggi, pagi semalam.