Pelajar UPM kurang sihat boleh tangguh pendaftaran. - Utusan Malaysia,
KUALA LUMPUR 31 Julai - Penuntut Universiti Putra Malaysia (UPM) yang mengalami simptom jangkitan influenza A (HINI) seperti selesema,batuk dan demam berlarutan boleh menangguhkan pendaftaran masuk yang dijadualkan pada Selasa depan.