Webometric iktiraf UTM universiti trebaik Malaysia. - Utusan Malaysia,
JOHOR BAHRU 31 Julai - Universiti Teknologi Malaysia(UTM) muncul sebagai universiti terbaik di negara ini berdasarkan penarafan Webometric yang dikeluarkan, di sini hari ini.